Program activitati – Vara 2017

 

Buna tuturor,

In pregatirea programului pentru perioada toamna-iarna 2017, pe parcursul verii am redus numarul de activitati desfasurate – ca o vacanta de vara.

Astfel, pana la inceputul lunii septembrie, singura activitate ce va avea loc va fi intalnirea saptamanala a grupului de meditatie ce se intalneste in fiecare vineri la centru Ashtanga Yoga Romania.

Pe scurt:
Saptamanal, la centrul Ashtanga Romania
Unde: Strada Toamnei 118, Scara 1, Parter, Ap. 1, Interfon 101 C.
Cand: saptamanal, in fiecare vineri, intre orele 19 – 21. Exceptiile vor fi anuntate.
Urmatoarea intalnire: vineri, 28 Iulie 2017
Programul intalnirilor: 2 sesiuni de meditatie de cate 30-40 de minute, cu pauza facultativa intre sesiuni si ceai/socializare la sfarsitul practicii.

Confirmare prezenta: va rugam sa confirmati prezenta dvs. la oricare din intalnile la care doriti sa participati cu un email la adresa contact@dhamma.ro

Donatii si costuri de participare: participarea este gratuita, fara vreo taxa obligatorie. Donatiile, indiferent de valoarea lor, sunt bine-venite pentru acoperirea costurilor logistice de organizare/comunicare a activitatilor Asociatiei ABTR (Asociatia de Buddhism Theravada Romania).

Important:
– Intalnirile grupului de meditatie sunt recomandate persoanelor ce-au minime notiuni anterioare de practica meditativa sau au participat la sesiunile introductive anterioare; aceaste intalniri nu au ca scop introducerea in practica meditatiei.
– Pentru introducerea in practica Vipassana, va recomandam un seminarul introductiv ce va fi organizat in curand.

Pentru orice detalii suplimentare, intrebari sau sugestii, adresa de email contact@dhamma.ro va sta intotdeauna la dispozitie.

O vara frumoasa in continuare,
Echipa ABTR – Asociatia Buddhista Theravada Romania