SUSTINE

Metode de susținere a activității Asociației Buddhiste Theravada din România

Conform traditiei Buddhiste Theravada, activitatea noastrea se desfasoara integrat in regim de gratuitate – de-aceea ne bazam fundamental pe donatii si voluntariat pentru a ne indeplini ce ne propunem.

Metodele principale de sprijinire a activitatilor nostre sunt:
1. DONATII FINANCIARE
2. VOLUNTARIAT PENTRU ACTIVITATILE DESFASURARE


DE CE SA DONEZI?
Activitatile asociatiei noastre sunt majoritar legate de aspectul practic si experiential al spiritualitatii Buddhiste – respectiv Meditatia. In mare, acestea sunt organizarea de seminarii introductive periodice, seminarii intensive/retrageri de meditatie cu calugari Buddhisti/profesori de meditatie consacrati sau organizarea Grupului de Meditatie Vipassana din Bucuresti (ce se intalneste saptamanal).

Pentru cei ce au experimentat sau inteles conceptual beneficiile Meditatiei – uneori apare dorinta imediata de impartasi cu ceilalti descoperirea personala.

Asociatia noastra este un vehicul ce indeplineste acest rol de peste 10 ani. Ne propunem sa continuam si chiar sa ne acceleram in anii urmatori impactul in societatea romaneasca – pentru care desigur avem nevoie de sprijin.

Donatia dvs. foarte probabil ca va poate ajuta o persoana ce poate nu are posibilitati financiare, dar isi doreste mult sa participe la activitatile noastre.

CUM POTI DONA?
Avem disponibile 3 metode principale de donatie pentru doritori.

  1. Donatii invididuale (de tip ‘o-singura-data’) fizice ce se pot face la intalnirile saptamanale din Bucuresti sau cu ocazia evenimentelor organizare (seminarii introductive, seminarii dedicate cu profesori de meditatie sau calugari)
  2. Donatii individuale (de tip ‘o-singura-data’) prin transfer bancar (sau Revolut)
  3. Donatii recurente (lunare sau saptamanale) prin transfer bancar (sau Revolut)

Din toate aceste 3 forme de donatii – recomandam cu caldura pe a 3a. Aceasta ne da posibilitatea de a avea un flux financiar constant si predictibil, foarte util in desfasurarea fara sincope a activitatilor periodice. Daca doriti sa va folositi de-aceasta metoda de donatie, va rugam sa dati un email la adresa contact@dhamma.ro.

Contul pentru donatii este RO85 BTRL RONC RT05 3540 0103, deschis pe numele de Mihai Abagief. (In acest moment Asociatia Buddhista Theravada Romania este in curs de reorganizare juridica, numarul contului urmand a se schimba dupa finalizarea procedurilor legale).

CAT CHELTUITI PE LUNA?
In anul 2024 preconizam o cheltuiala lunara medie de ~1.900 lei, in proportie de 85% reprezentand chiria salii in care ne desfasuram activitatile periodice de meditatie + promovarea evenimentelor de Introducere in Meditatie.

VOLUNTARIAT
In cadrul asociatiei noastre avem nevoie de ajutor pentru urmatoarele activitati. Daca doriti, si sau/va pricepeti la unul dintre domeniile urmatoare – ajutorul dvs. este bine-venit: programare web (in principal WordPress/html-css-JS-PHP), digital marketing, editare continut, email marketing, social media, traduceri (engleza).

Va rugam sa ne scrieti la adresa de email contact@dhamma.ro pentru detalii.

Orice mic ajutor este bine-venit, chiar daca nu exista pricepere – intentia este bine-venita.