Program Activitati Ianuarie 2019

 

Buna tuturor,

Si bine v-am gasit in 2019. Speram sa-avem cat mai des aproape de noi in Noul An pentru a creste impreuna pe calea Eliberarii – conform lui Buddha, cat pentru a dezvolta impreuna o Comunitate autentica a Practicantilor de Meditatie din Romania.

Gasiti mai jos programul pentru 1a luna a acestui an, cu precizarea ca lucram si la programul pentru o perioada mai lunga din an, pentru o mai buna predictibilitate pentru participanti.

Iata ce va propunem in Ianuarie.

ACTIVITATI GENERALE

  • 11 Ianuarie (vineri), intre orele 19 -21.30, sala Dream: Intalnire Grup de Meditatie Vipassana
  • 20 Ianuarie (duminica), intre orele 10 – 17, sala Dream: Sesiune de practica intensiva de 1 zi
  • 25 Ianuarie (vineri), intre orele 19 -21.30, sala Dream:: Intalnire Grup de Meditatie Vipassana
  • 27 Ianuarie (duminica) intre orele 10 – 13.30, sala Sunlight:: Sesiune de Introducere in Meditatia Vipassana

DETALII PROGRAM

  •  intalnirile saptamanale: 3 sesiuni de meditatie de 30 de minute, urmate de socializare la o ceasca de ceai.
  • sesiunile de practica intensiva (de 1 zi): sesiuni succesive de meditatie de 30-60 minutre intre orele 10-12.30, respectiv 14 – 17, cu pauza de masa intre 12.30 – 13.

IMPORTANT: Intalnirile Grupului de Meditatie Vipassana sunt recomandate persoanelor ce-au minime notiuni anterioare de practica meditativa sau au participat la sesiunile introductive anterioare; aceaste intalniri nu au ca scop introducerea in practica meditatiei. Pe parcursul anului sunt organizate seminarii introductive dedicate cum este cea din 27 Ianuarie.

LOC DE DESFASURARE
Centru Mind Evolution Society, Bucuresti, Strada Lunei nr. 5, Sector 2.  Sala Dream este la parter, iar Sala Sunlight este la etajul 1.

DONATII SI COSTURI DE PARTICIPARE
– participarea la activitatile organizate este gratuita, fara vreo taxa obligatorie. Donatiile, indiferent de valoarea lor, sunt bine-venite pentru acoperirea costurilor logistice de organizare/comunicare a activitatilor Asociatiei ABTR (Asociatia de Buddhism Theravada Romania) – chirie sali, campanii promovare, etc..

CONFIRMARE PREZENTA: va rugam sa confirmati prezenta dvs. la oricare din intalnile la care doriti sa participati cu un email la adresa contact@dhamma.ro.

Pentru orice detalii suplimentare, intrebari sau sugestii, adresa de email contact@dhamma.ro va sta intotdeauna la dispozitie.