Introducere in Meditatia Vipassana-Anapanasati, 5 Noiembrie

flyer

Pe 5 Noiembrie organizam ultimul seminar de Introducere in meditatia Vipassana-Anapanasati din acest an.

Seminarul este recomandat in principal persoanelor care sunt la inceput si doresc o intelegere a aspectelor de baza ale practicii meditative. Topicurile ce vor fi acoperite in seminar sunt urmatoarele:

– bazele teoretice si contextul filosofic-religios Buddhist relevant pentru practicarea meditatiei, intr-un format succint si usor de inteles
– postura fizica: importanta unei posturi corecte care serveste scopului meditatiei
– tehnica de baza a meditatiei Anapanasati-Vipassana cu explicarea unor aspecte legate de tehnica, diferente de abordare, etc.
– instrumente utile meditatiei: moralitate si atitudini mentale corecte/constructive
– impedimente uzuale in practica meditatiei
– integrarea meditatiei cu viata cotidiana; aspecte de psihologia meditatiei

Locul de desfasurare: centrul Mind Evolution Society, sala Sunlight, pe Str. Lunei nr. 5, sector 2, langa parcul Izvorul Rece, aproape de intersectia Bulevardului Carol cu Calea Mosilor. Persoana de contact: Mihai, telefon 0722 596 482, email contact@dhamma.ro.

Costuri de participare: participarea este gratuita, insa pentru cine are posibilitatea dpdv financiar, recomandam o donatie de 60 de lei/seminar pentru acoperirea costurilor de organizare, .

Confirmare prezenta: va rugam sa confirmati prezenta dvs. cu un email la adresa contact@dhamma.ro pentru seminariile la care doriti sa participati. Numarul de locuri este limitat.

Pentru orice intrebari, va stam la dispozitie prin intermediul formularului de contact din site sau cu adresa de email contact@dhamma.ro.