1 mai – anulare drumetie Dhamma la munte; spatiu deschis Dhamma la Anahata cu Ajahn Abhinando (si posibil Bhante Rahula). orele 17 – 19.30

 

Din pricina vremii nefavorabile pentru drumetie pe munte (se anunta temperaturi sub zero grade & zapada la munte si respectiv ploaie in Bucuresti) ne vedem nevoiti sa anulam drumetia planificata pe 1 Mai. Ne cerem scuze pentru inconvenientul creat, speram ca nu v-am dat prea tare peste cap planurile pentru aceasta zi.

In schimb, daca sunteti din Bucuresti, va propunem o alta activitate cu Ajahn Abhinando,  posibil si Bhante Yogavacara Rahula: un eveniment de tip spatiu deschis Dhamma (open space) ce va avea loc intre 17 si 19.30 la centrul Anahata, eveniment in care vom medita impreuna, vom adresa intrebari calugarilor, vom asculta sfaturile si prelegerile acestora si posibil vom face o sesiune de chanting in Pali. Toate acestea intr-un format mai liber, fara program clar pus la punct, lasand liberul arbitru spatiului.

Este posibil ca intalnirea sa continue si dupa 19.30, 17 – 19.30 fiind intervalul orientativ propus. In schimb, va rugam sa veniti cu minim 10-15 minute in avans.

Ca un mic reminder, Ajahn Abhinando este in Romania pentru a sustine o retragere de meditatie si evenimente conexe, pentru care mai sunt locuri disponibile:

Va asteptam cu drag.