Seminar Intensiv de Meditatie cu Ajahn Vimokkha – 14-16 Decembrie 2018

 

Buna tuturor,

De Sarbatori ne bucuram sa anuntam vizita lui Ajahn Vimokkha Metino, ocazie cu care organizam un Seminar Intensiv de Meditatie in format de weekend. Iata care sunt detaliile organizatorice ale evenimentului.

“Ajahn Vimokkha va prezenta o abordare pragmatica, usor de inteles, pentru experimentarea Naturii Mintii prin interiorizarea si aprofundarea practicii meditative Samatha – Vipassana.”

PROGRAMUL SEMINARULUI DE MEDITATIE
– 14 Decembrie (vineri): orele 19 – 21.30
– 15 Decembrie (sambata): orele 9 – 19
– 16 Decembrie (duminica): orele 9 – 18.30

> Programul celor 3 zile va cuprinde sesiuni de meditatie (in sezut si in mers – sitting & walking meditation), precum si prelegeri Dhamma, fiind atinse in prelegeri diverse aspecte ale practicii meditative.
> In cele 2 zile de week-end, sambata si duminica programul va contine si o pauza dedicata de pranz sau ceai.

LOCUL DE DESFASURARE
Mind Evolution Society – Sala Sunlight, Strada Lunei nr. 5, Sector 2, Bucuresti.

PENTRU DETALII SI INSCRIERI: adresa de email contact@dhamma.ro va sta la dispozitie. Numarul de locuri este limitat.

Participarea la seminar este gratuita.
Donatiile in schimb sunt bine-venite pentru acoperirea punctuala a cheltuielilor legate de organizarea acestui eveniment (chirie sala, promovare eveniment), cat si in general pentru sustinerea activitatilor Asociatiei Buddhiste Theravada Romania.

 


DESPRE AJAHN VIMOKKHA METINO

Ajahn Vimokkha Metino este staretul Manastirii Pippalivaranam Forest Monastery, Rayong – Thailanda. A finalizat un Master si un Doctorat in Studii Buddhiste la Universitatea Mahachulalongkorn.

Are o experienta vasta ca profesor de Meditatie Vipassana, sustinand numeroase retrageri si seminarii de meditatie in Thailanda sau in lume.

A colaborat cu institutii de invatamant specializate din Thailanda, cum ar fi Universitatea Dhammasathan Chulalongkorn sau din strainatate – Kuala Lumpur, Penang/Malaezia, Singapore.