Program activitati meditatie – Octombrie 2018

 

Buna tuturor,

Iata programul activitatlor organizate in Bucuresti in luna Octombrie de ABTR – ‘Asociatia Buddhista Theravada din Romania’.

Ca modificare importanta fata de perioada anterioara: vom ajusta periodicitatea intalnirilor de meditatie de la 2 pe saptamana la 1 intalnire pe saptamana. Ca regula usor de retinut, in prima si a 3a saptamana din luna ne vedem vineri, in a 2a si a 4a saptamana ne intalnim duminica.

———————————-
PROGRAMUL DETALIAT
———————————-

– 5 Octombrie (vineri), ora 19 –  Intalnire Grup de Meditatie Vipassana
– 14 Octombrie (duminica), ora 10 – Sesiune de practica intensiva de 1 zi
– 19 Octombrie (vineri), ora 19 –  Intalnire Grup de Meditatie Vipassana
– 21 Octombrie (duminica), ora 10 – Seminar de introducere in Meditatia Vipassana
– 28 Octombrie (duminica), ora 10 – Intalnire Grup de Meditatie Vipassana

Locatie de desfasurare:
– Intalnirile Grupului de Meditatie Vipassana, cat si seminariile introductive in Vipassana  au loc la centrul Ashtanga Romania – Bucuresti, Strada Toamnei 118, Scara 1, Parter, Ap. 1, Interfon 101 C.

IMPORTANT: Incepand din luna Noiembrie ne vom schimba locul de intalnire – urmeaza sa anuntam in curand adresa noului spatiu.

Programul intalnirilor saptamanale ale Grupului de Meditatie cuprinde 2-3 sesiuni de meditatie de cate 30 de minute, urmata de socializare la o cana de ceai.

Confirmare prezenta: va rugam sa confirmati prezenta dvs. la oricare din intalnile la care doriti sa participati cu un email la adresa contact@dhamma.ro

Donatii si costuri de participare:
– participarea la grupul de meditatie cat si seminariile introductive este gratuita, fara vreo taxa obligatorie. Donatiile, indiferent de valoarea lor, sunt bine-venite pentru acoperirea costurilor logistice de organizare/comunicare a activitatilor Asociatiei ABTR (Asociatia de Buddhism Theravada Romania).

Important:
– Intalnirile Grupului de Meditatie Vipassana sunt recomandate persoanelor ce-au minime notiuni anterioare de practica meditativa sau au participat la sesiunile introductive anterioare; aceaste intalniri nu au ca scop introducerea in practica meditatiei. Pe parcursul anului sunt organizate seminarii introductive dedicate.

Pentru orice detalii suplimentare, intrebari sau sugestii, adresa de email contact@dhamma.ro va sta intotdeauna la dispozitie.

O toamna frumoasa in continuare,
Echipa ABTR – Asociatia Buddhista Theravada Romania