Prima intalnire de toamna a grupului de meditatie din Bucuresti

Buna, tuturor,

Duminica 25 August, de la ora 12 reluam intalnirile grupul de meditatie din Bucuresti la locul obisnuit, respectiv studioul de yoga Anahata. Saptmana viitoare vom trimite un calendar detaliat al tuturor intalnirilor de meditatie pentru minim 2 luni in avans, pentru a avea o claritate mai buna asupra programului de activitati.

Prima intalnire va fi usor diferita fata de celelalte, in dorinta de a crea de comun acord un format usor de abordat pentru toti doritorii de medita, care sa fie cat mai inclusiv si participativ. Va vom prezenta si planurile noastre pentru perioda urmatoare care speram ca vor include cat mai multe persoane intr-un spirit de Sangha autentica. In plus, la fiecare din sesiunile saptamanala de meditatie, vom adauga cateva elemente noi cum ar fi cateva studiu de grup, ascultarea impreuna a unor prelegeri Dhamma (ale unor calugari), discutii interactive, samd.

De asemenea, dorim sa repornim grupul de traducatori, asa ca daca doriti sa va implicati, rugam sa dati un raspuns la acest email.

Venim si cu o rugaminte catre cei ce-au carti imprumutate de la centru, sa le returneze in urmatoarele doua saptamani, pentru a beneficia si persoanele mai nou venite printre noi.

Va asteptam cu drag,
Mihai si George