Grup de Meditație Vipassana în Cluj-Napoca, 2023

În ultimii ani, în urma participării unor practicanți de meditație la retreat-uri organizate de Asociația Budistă Theravada România sau alte retreat-uri/evenimente de meditație, gradual în Cluj-Napoca s-a conturat un grup formal de meditație.

De-aceea, pentru cei dintre dvs. care locuiți în localitate / zone limitrofe sau pur și simplu sunteți în vizită și sunteți interesați de meditație (Vipassana) și Buddhism în general – sunteți bine-veniți la activitățile Grupului de Meditație Vipassana din Cluj-Napoca.

Seară cu Nick Scott (25 mai 2023)

În 25 mai 2023 ne bucurăm să-l avem invitat pe Nick Scott în Cluj-Napoca pentru o seară despre practica meditației Vipassana. Evenimentul va fi în limba engleză.

Citește mai multe pe pagina evenimentului.

Meditație în grup (în fiecare Miercuri)

Când: Săptămânal, în fiecare Miercuri între 19:00 și 21:00 (rugăm să sosiți cu 10-15 minute în avans).

Loc de desfășurare: Centrul Buddhist White Mahakala, Str. Tipografiei nr. 18 (cu anumite excepții – dacă participați pentru prima oară vă rog să confirmați locația telefonic la 0745 013 974).

Program: 3 sesiuni de meditație de câte 30 minute cu pauze (opționale), urmate de ceai și socializare pe teme de Dhamma sau organizatorice la finalul perioadei de meditație.

Important: Dacă doriți să participați sau aveți întrebări punctuale, numărul de telefon 0745 013 974 sau adresa de email cluj@dhamma.ro vă stau la dispoziție.

Participarea este gratuită, donațiile sunt bine-venite (pentru acoperirea costurilor de organizare).