Excursie Grup Meditatie, Vf. Omu, 10 Septembrie 2023

Organizăm o excursie de 1 zi cu grupul de meditație Dhamma.ro, hike pe varful Omu, pe data de 10-Septembrie 2023

Excursia este o ocazie de a îmbina voia bună cu activitatea de meditație în mers la înălțimea naturii.

Participanti:

Sunt bineveniti la eveniment atat membrii grupului cat si apropiatii, partenerul sau partenera după caz. Nu recomandăm participarea copiilor intrucat traseul va fi prea obositor pentru ei și pot afecta desfășurarea hike-ului care va avea un ritm de mers sustinut. 

Activitati:

Drumetie, meditatie, si o vorba buna. Cautam sa fie o atmosfera linistita, potrivita si pentru o vorba buna dar si pentru introspectie.

Program orientativ:

  • 06:00 plecare din Bucuresti cu masini personale;
  • 09:00 sosire platou Bucegi, Complex Piatra Arsa (link harta aici) 2000m alt. De aici vom porni pe jos catre Vf. Omu. Durata: 3-4 ore / sens (aproximativ 8 ore dus-întors, cu multe pauze de relaxare va fi un total 10 ore);
    Ne propunem sa ajungem pe varf, deci luați în considerare capacitatea voastra de a susține un traseu de 8h dus-intors. Diferenta de alt este mica(500m), deci nu va fi foarte obositor din punctul acesta de vedere.
  • Sosire Vf. Omu undeva în intervalul 13:00 – 14:00;
  • Picnic
  • 18-19:00 sosire înapoi la masini;
  • 21-22:00 sosire înapoi în Bucuresti.

Masa:

Recomandăm sa vina fiecare cu pachetel de acasă, astfel vom avea flexibilitate maximă pentru activități și luat masa în aer liber. Nu uitați cate o sticlă de apa de 2l fiecare.

Echipamentul necesar:

Recomandam tinuta lejera pentru vreme calda si vreme posibil racoroasa. Incaltaminte de munte(cu talpa aderenta), de preferabil peste glezna, tricou de schimb, pelerina de ploaie, rucsac, sapca/palarie, ochelari de soare.

Organizare:

Pentru stabilirea detaliilor finale vom comunica pe whatsapp într-un grup dedicat participantilor.

Inscriere:

https://forms.gle/Z5ZyhibNvW8KWHH9A