IMG 2249 E1345407808697

Sustineti activitatea ABTR

 

Dacă doriți să susțineți activitatile noastre, aveti urmatoarele 2 metode disponibile:

 

Sprijin financiar:

  • donatie directa. Pentru aceasta, va rog sa ne contactati pe adresa de email contact@dhamma.ro.
  • directionand până la 2% din impozitul anual, potrivit art. 57 alin. 4 din Legea 571/2003. În situația în care nu cunoașteți cuantumul sumei reprezentând 2% din impozitul anual, puteți lăsa rubrica goală in formular, acesta urmând a fi calculată de către organul fiscal de pe copia fișei fiscale pe care o veți anexa. Formularul și copia fișei fiscale pot fi depuse la registratura administratiei fiscale în a cărei rază vă aveți domiciliul sau trimise prin poștă cu scrisoare recomandată.

Toate sprijinul financiar dobandit este folosit integral pentru acoperirea costurilor de organizare a activitatilor noastre sau pentru acoperirea cheltuielilor necesare existentei asociatiei (hosting website, servicii contabile)

 

Sprijin de tip voluntariat:

  • este bine-venit orice ajutor in cadrul asociatiei noastre, ca activitate de voluntariat pentru organizarea evenimentelor periodice, mentinerea canalelor de comunicare, imbunatatirea site-ului (webdesign-development), samd.
  • In mod deosebit, incurajam participarea persoanelor ce doresc contributie la activitatea de traducere a materialelor ce le avem in lucru (prelegeri, carti, scripturi/sutte Buddhiste sau materiale multimedia)

Pentru oricare din subiectele de mai sus, va stam la dispozitie prin formularul de contact sau adresa de email contact@dhamma.ro.

VĂ MULȚUMIM!